De beste service, altijd!

Countler ontzorgt

Countler werkt niet met dure onderhoudscontracten. De kassa wordt standaard geleverd met 2 jaar on-site garantie. 2 jaar lang worden defecten, gratis, op locatie verholpen. Voor een eenmalig klein bedrag kunt u de garantie zelfs verlengen naar 5 jaar! De kassa kan op afstand worden overgenomen om snel support te kunnen verlenen. Support op afstand en de telefonische helpdesk zijn gratis.

Samen bouwen aan Countler

Countler luistert graag naar de wensen van de klant om het systeem te optimaliseren. Volgens Countler wordt een goed kassasysteem niet bedacht op een whitebord maar gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Goede ideeën worden gratis toegevoegd. Op deze manier bouwen we samen aan een krachtig systeem voor u en uw collega's.

Koppelingen

Countler koppelt graag met andere partijen. Countler heeft koppelingen met onder andere pin leveranciers, boekhoudprogramma's, hotel PMS software en loyalty spaarsystemen.

Mist u een koppeling? Geen probleem! Laat ons weten hoe de koppeling moet werken en wij bouwen het meestal gratis voor u in.

Helpdesk

Heeft u vragen over ons systeem? U kunt altijd terecht bij onze gratis helpdesk, tel. 0475-768008. Onze helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.